Sarenza

schoenen, laarzen, sneakers, ballerina's, boots, pumps, enkellaarsjes, ...

[drpcoupon name="Sarenza 1"]

Sarenza is een van oorsprong Frans bedrijf, opgericht te Parijs in 2005. Het succes was meteen enorm en het bedrijf kent momenteel een Europese expansie. Zo brengen ze ook al modieuze schoenen aan de man in Italië, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland. Vorig jaar werden onze noorderburen veroverd en sinds 2012 zetten ze met Sarenza.be hun eerste stappen op de Belgische markt. Het begin van iets moois?

Sarenza staat gekend voor mooie schoenen en dit tegen bijzonder voordelige prijzen. Hun gamma is bijzonder uitgebreid en voor elke gelegenheid vind je een passend paar schoenen. Sneakers, laarzen, veterschoenen, bottines, ballerina's, kortom: zowel voor dames, heren én kinderen voor elk wat wils. Af en toe komt Sarenza.be op de proppen met een leuke kortingscode of een aanbieding waarmee je flink kan besparen. Je vindt deze altijd terug op Kortingseutje.be!

Beoordeling van Kortingseutje: Sarenza is ver-sla-vend! Ons advies: blijf weg als je gek bent van schoenen. Toen wij de website voor het eerst bekeken, zat ons winkelmandje als na een klein kwartiertje vol, figuurlijk dan. Betalen en bestellen gaat snel, in een mum van tijd heb je de producten thuis. Echt een aanrader deze webshop.

Ben je op zoek naar een kortingscode voor Sarenza.be? Of een andere interessante aanbieding? Wij verzamelen ze op deze pagina. Ontdek ze snel hieronder en bespaar!

[drpcoupon name="Sarenza 1"] [drpcoupon name="Sarenza 3"] [drpcoupon name="Sarenza 2"]