Pixum

fotoboeken, gepersonaliseerde geschenken, canvassen, posters, ...

In de tijd van de digitale camera, zijn foto’s minder tastbaar en gezellig geworden. Vele mensen nemen à volonté foto’s van vakanties en mooie momenten, maar bewaren die dan op de computer. Fotokaders in huis geven gezelligheid, ook vakantiefoto’s aan de koelkast hangen is best hip. Nu is Pixum de sleutel tussen de gezellige en warme papieren foto en het digitale bestandje dat het leuke moment moet weergeven. Pixum zet foto’s opnieuw in de kijker en dit met enkele eenvoudige muisklikken!

Op deze pagina verzamelen we alle Pixum kortingsbonnen, aanbiedingen en promoties. Scroll naar beneden en ontdek meteen je voordelen. Besparen, daar draait het om!

Beoordeling van Kortingseutje: Online biedt Pixum vele producten aan om de foto in de kijker te zetten. Dankzij eenvoudige en goede programma’s maak je zelf je eigen fotoboek met eigen genomen digitale foto’s. Pixum is heel overzichtelijk en het is kinderspel om binnen een mum van tijd een prachtig én gepersonaliseerd fotogeschenk te creëeren. En wens je te besparen, check dan zeker hieronder of er op dit moment geen werkende kortingsbon of aanbieding beschikbaar is.

[drpcoupon name="Pixum 1"] [drpcoupon name="Pixum 2"] [drpcoupon name="Pixum 3"] [drpcoupon name="Pixum 4"] [drpcoupon name="Pixum 5"]