Ebookers

vliegtickets, hotel boeken, autoverhuur, verre reizen, ...

[drpcoupon name="Ebookers 1"] [drpcoupon name="Ebookers 2"]

Kortingseutje heeft rechtstreeks contact met Ebookers.be. Op bepaalde tijdstippen van het jaar geven ze bij Ebookers een aantal promo codes vrij aan sites zoals Kortingseutje. Wij zijn er dan uiteraard als de kippen bij om deze discount hier zo snel mogelijk online te plaatsen. Soms zijn er helemaal geen kortingscodes beschikbaar. In dat geval doen wij ons best om op deze pagina interessante promoties en aanbiedingen te vermelden.

In de laatste fase van het aankoopproces, net voor de betaling, kan je een code invoeren. Beschik je over een dergelijke promo code, dan zal je meteen de totale reissom zien verminderen. Geen code? Niet getreurd! Ebookers is sowieso een pak goedkoper dan de concurrenten. Je bespaart in elk geval al een pak meer in vergelijking met de traditionele touroperators.

Beoordeling van Kortingseutje: Als je op internet enkele ervaringen leest, dan zal je vermoeden alleen maar bevestigd worden. Ebookers is betrouwbaar, 100%. Ook wij hebben al een positieve ervaring met deze reissite én met een werkende code. Hier kan je het reisdocument bekijken dat we na het boeken van onze citytrip ontvingen in onze mailbox. Indien je een Ebookers kortingscode invoert, zal dit bedrag (in ons geval was het € 30) meteen worden afgetrokken van je totale reissom.

[drpcoupon name="Ebookers 1"]