Weekendesk.be, dat is dé online specialist bij uitstek van weekendjes en themavakanties. Dichtbij of ver weg, bij Weekendesk.be boek je veilig en snel een romantisch of sfeervol hotel. Betalen bij deze betrouwbare touroperator is veilig en snel. Binnen een handomdraai heb je een fantastisch hotelletje vastgelegd. Reserveren kan tot 1 dag voor vertrek, indien je met kredietkaart betaalt.

Weekendesk is een van oorsprong een Belgische reisorganisator. Het team achter de organisatie is steeds op zoek naar originele uitstapjes, leuke hotels en fijne arrangementen. Het aanbod wordt elke dag uitgebreid waardoor er op dit moment al meer dan 1500 weekendjes online boekbaar zijn en dit verspreid over gans Europa. Wil jij een goedkoop weekendje boeken bij Weekendesk? Lees dan hier onze ervaringen en bekijk zeker ook de kortingscodes en aanbiedingen. Indien beschikbaar, vind je deze als eerste terug op deze pagina!

  • + Specialist in weekendjes
  • + Overzichtelijke website
  • + Groot aanbod aan hotels
  • + Beveiligde betaling
  • + Snel een eenvoudig boeken

Beoordeling van Kortingseutje: de themaweekendjes van Weekendesk vinden wij echt top. Zo kan je een hotel boeken dat het best bij je past: gastronomisch, wellness, aan zee, golf, sportief, romantisch, fietsweekend… Kies het thema van je keuze en de site schotelt je meteen een resem leuke hotelletjes voor die aan jouw wensen voldoen. Een voltreffer!

Ben je van plan om te boeken bij Weekendesk.be? Bekijk dan eerst onze kortingen en aanbiedingen hieronder. Indien een kortingscode beschikbaar is, dan plaatsen wij hem meteen online op deze site. Verder vind je er ook promoties en last minutes terug. Misschien kan je zo het hotel van je keuze boeken aan een nog voordeligere prijs? We wensen je alvast een fijn weekend!

Bekijk de Weekendesk Stunt van de dag en vertrek supervoordelig

Extra-voordelig een weekendje boeken? Dan is de Weekendesk stunt van de dag vast iets voor jou. Dit is een toppromotie die gedurende 72 uur geldig is. Op = Op!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Snel op weekend? Bekijk de Weekendesk last minutes en bespaar!

Dringend nood aan vakantie? Bekijk dan als de bliksem de last minute aanbiedingen. Dit zijn hotels met veel korting. Vandaag boeken en morgen al weg!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Tot 64% korting dankzij de flashverkoop

Dankzij de Weekendesk Flashverkoop kan je tot wel 64% besparen op je hotel. Bekijk snel deze topaanbieding, misschien zit jouw hotel er wel tussen?

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Er even tussenuit in de Paasvakantie

Weekenddesk biedt mooie reizen aan mooie prijzen. Wie er even tussenuit wilt in de Paasvakantie, boekt nu best al een hotel voor het echt te laat is. Hier en daar valt zelfs een uitzonderlijk aanbod te rapen, 3 nachten boeken, 2 betalen. Deze actie is sowieso voor de snelle boekers. Een frisse neus aan de kust, met de wind in de haren op de Eifeltoren of liever eieren rapen in Berlijn. Aan jou de keuze!

Verlopen
Binnenkort nieuwe acties
Snuif de magische sfeer op van de vele kerstmarkten!

Al altijd eens een echte kerstmarkt willen beleven? Weekendesk zorgt voor een magisch onvergetelijk weekend naar één van de mooiste kerstmarkten van Europa. Je kunt al weg vanaf € 27 en je geniet tot 42% korting op een tripje naar de kerstmarkt. Keuze genoeg, zo'n 100-tal weekends staan op de site. Dicht bij huis in Brussel, of liever traditioneel in Keulen of lekker trendy in Amsterdam? Aan jou de keuze! 1 ding hebben ze allen gemeen, gezelligheid.

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen