Vliegtickets.be was reeds een gigantisch succes in Nederland. Nergens anders vond je een website waar je zo eenvoudig en goedkoop je vluchten kon boeken. De site is bijzonder gebruiksvriendelijk en je vindt er werkelijk alles op terug. Heb je bijvoorbeeld een huurwagen nodig? Dan kan je die meteen via Vliegtickets.be vastleggen. Kom je met de wagen naar Zaventem? Dan kan je je auto parkeren op de Vliegtickets.be parking en vervolgens brengen ze je met een luxe shuttlebus naar de luchthaven! Zonder zorgen op reis en alles in één boeken, ook verzekeringen, daarvoor moet je bij Vliegtickets zijn!

  • + Overzichtelijke website
  • + Ruim aanbod aan bestemmingen
  • + Hotel boeken
  • + Parking reserveren
  • + Groepsreizen

Beoordeling van Kortingseutje: Vliegtickets is echt de website om goedkoop uw vliegreis te boeken. Ze beschikken over een enorm aanbod. Dit komt omdat ze met vele maatschappijen vliegen. Hierdoor kun je alle opties vergelijken en dus kiezen voor de goedkoopste vlucht. Vliegtickets.be verzekert iedere reiziger van de goedkoopste prijs, zo niet, krijg je het verschil terug + €25 extra. Heel sterke actie dus!

Alle goedkope vliegtickets op een rijtje

Je wilt er graag even tussenuit, maar de windrichting speelt geen rol? Bekijk dan zeker eens de promotiepagina van vliegtickets. Alle vliegreizen aan verlaagde prijzen staan er op een rijtje. Een favoriete bestemming heb je zo gevonden en dit tegen een goede prijs!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Boek een vlucht en krijg 2 actiecodes twv € 15

Een speciale actie bij vliegtickets: boek een vlucht en ontvang daarna 2 kortingscodes ter waarde van 15 euro! Zo kun je de volgende vlucht aan verminderde prijs krijgen. Maak zo jezelf blij en geef de tweede code gewoon aan een vriend.

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen