Een eigen website of blog aanmaken? Dan heb je eerst en vooral een domeinnaam nodig. Via Versio kun je uw domeinnaam laten registreren. Per domeinnaam en 1 extensie betaal je minstens 2,99 euro per jaar. Versio biedt echt de laagste tarieven voor domeinnamen aan op de markt! Als je een website koopt met de extensie .be, betaal je € 2,99. Een site met de volgende extensies kun je ook kopen bij Versio: .nl € 3.29, .eu € 4.99, .com € 7.99, .org € 7.99, …

Daarnaast moet je ook nog over webhosting beschikken. Versio biedt enkele handige en goedkope hosting pakketten aan. Je kunt keuzes maken omtrent de schijfruimte, het dataverkeer, de domeinkosten en nog enkele zaken. De pakketten zijn opgemaakt volgens de beste prijs-kwaliteitverhouding. Op 1 webhosting pakket kan je dan ook eenvoudig meerdere sites plaatsen. Dit kan vele hostingkosten besparen. Ontdek hieronder alle pluspunten, kortingen en aanbiedingen van deze betrouwbare Nederlandse hostingprovider.

  • + Snel en veilig betalen
  • + Supergoedkoop
  • + Installatron: je site of blog binnen enkele klikken online
  • + Servers in België
  • + Live chat support

 

Beoordeling van Kortingseutje: onze ervaring met Versio is uitermate positief. Kortingseutje.be draait zelf al geruime tijd op de Versio servers en nooit hebben we problemen ondervonden. Versio is een van de snelst groeiende hostingproviders en dat is voor een groot deel te danken aan hun uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Nergens op de markt vind je goedkopere hosting providers die meer waarde kunnen aanbieden. Een dikke vijf sterren, dat is onze recensiescore voor deze betrouwbare Nederlandse hosting provider. Bekijk hieronder hun tarieven en de kortingen en plaats ook snel en goedkoop je nieuwe website online. Indien er een kortingscode voor Versio beschikbaar is, dan vind je hem uiteraard ook op deze pagina terug.

Belgische webhosting aan 0,50 EUR per maand

Een webhosting pakket waarop je meerdere domeinen kunt installeren met een opslagruimte van 1,5 GB + 20 GB dataverkeer + onbeperkt aantal subdomeinen? Bij Versio kost dit je 0,50 EUR per maand! Ontdek snel het aanbod.

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Een .be domeinnaam voor maar 2,99 EUR per jaar

Bestel bij Versio je .be domeinnaam voor slechts 2,99 EUR gedurende het eerste jaar. De opeenvolgende jaren is dit 3,99 EUR, nog steeds spotgoedkoop ivm. de concurrentie.

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Krijg extra korting op de aankoop van je domeinnamen

Nog goedkoper je domeinnaam aankopen? Dat kan, als je opteert voor de hoeveelheidskorting. Klik op de knop en ontdek er alles over!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen