Op zoek naar de referentie voor huis- en tuinartikelen, alsook elektro, vrijetijdsproducten, lichaamsverzorging en multimedia? Dan ben je bij Unigro aan het juiste adres. Eigenlijk kan je ze best vergelijken met een grote supermarkt, maar dan goedkoper want ze opereren volledig online. Bij Unigro.be kan je terecht voor een uitgebreid assortiment, een uitstekende dienst-na-verkoop (waaronder herstellingen) en veilige betaalmogelijkheden op maat.

Bovendien heb je 14 kalenderdagen op je artikels te beoordelen. Was het toch niet hetgeen je zocht of schenkt je aankoop je geen voldoenng? Dan kan je het probleemloos en zonder discussie terugsturen naar Unigro. Niet tevreden, dan krijg je je geld terug. Dringend iets nodig? Dan kan je ook opteren voor de levering binnen de 24u. Waar voor je geld, daarvoor moet je bij Unigro zijn.

  • + Snelle levering
  • + Uitstekende dienst na verkoop (incl. herstellingen)
  • + Niet tevreden, geld terug
  • + 100% garantie
  • + Betaalmogelijkheden op maat

Ook mogelijk: contant bij levering, 14 dagen na levering of in schijven.

Beoordeling van Kortingseutje: Unigro is een groot postorderbedrijf met een goede website. Hun motto is dan ook ‘Thuiswinkelen groot gelijk!’. Waarom niet eigenlijk? Via hun website inkopen doen is echt handig. Je doet online je bestelling en na enkele klikken ligt je bestelling klaar om verzonden te worden. Unigro is een betrouwbare webshop waar je praktisch alles terugvindt. Hun prijzen zijn wat ons betreft best competitief. Als je een leuke korting wenst of op zoek bent naar een Unigro kortingscode, check dan zeker hieronder. Zodra er een dergelijke code wordt uitgegeven, dan vind je deze hier meteen online.

Unigro Outlet: bekijk alle koopjes en bespaar fors!

Wacht voor je je product aankoopt! Heb je de Unigro Outletpagina al bezocht? Misschien zit jouw product er wel tussen en wel aan een fikse korting?

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
5 EUR korting op je Unigro bestelling

Schrijf je in op de Unigro nieuwsbrief en ontvang meteen 5 EUR korting op je bestelling. Doen!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen