Wie Tel Sell hoort, denkt meteen aan de vele handige producten die via de televisie worden aangeprezen. Misschien minder bekend is hun website. Daar kun je alle producten en voorwerpen snel bekijken. Op hun website staan alle artikels ingedeeld in enkele categorieën: fitness, vrije tijd, wonen, sieraden, welzijn, reizen, … Dus zie je een product op de televisie, dan vind je het sowieso snel terug op de website van Tel Sell!

Ieder product beschikt over een goede omschrijving. Wat kun je ermee doen en wat is de inhoud van een pakket. Meteen kun je nog eens de video van het product bekijken via You Tube met handige instrucuties. Prijzen en kortingen worden ook meteen vermeld op de pagina van het product. Zit dus voortaan niet gekluisterd aan de televisie, maar kies en bestel snel via Tel Sell online!

  • + Uitgebreid gamma
  • + Goede productsbeschrijving + video
  • + Ontvang een nieuwsbrief
  • + Weekaanbiedingen en koopjes corner
  • + Contacteer telefonisch
  • + Garantieservice

Beoordeling van Kortingseutje: Tel Sell is handig om online eens op je gemak alle producten te bekijken. Of extra informatie van een bepaald product te weten komen via de omschrijving of via een filmpje. Alle prijzen per product staan duidelijk vermeld op de website. Handig om geld te besparen en om op een ideetje te komen, zijn de koopjes corner en de weekaanbiedingen.

5% korting op het volledige assortiment

Koop vandaag een product bij Tel Sell en krijg sowieso een korting van 5%. Deze mooie actie is geldig tot eind deze maand, dus wie snel is, profiteert! De korting is geldig op het volledige assortiment van Tel Sell dankzij onze actiecode.

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Koopjes Corner tot 90% aan kortingen

Tel Sell biedt enorm veel producten aan op de televisie webshop. Alles is sowieso aan een scherpe prijs. Toch heeft Tel Sell nog een handige kortingenpagina, de Koopjes Corner. Daar worden enkel de best geprezen producten weergegeven. De koopjes kunnen gaan van een hoorapparaat tot ondergoed. Enorm verschillende zaken dus. Wel hebben ze 1 zaak gemeen, een fikse korting. De promo's kunnen oplopen tot 90% op de topartikels. Bezoek dus snel de Koopjes Corner opo Tel Sell!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen