Relatieplanet kortingscode geldig op alle abonnementen

Relatieplanet heeft een nieuwe kortingscode uit. Pak deze kerstkorting en betaal tot 31% minder! Deze code is geldig op alle abonnementen met uitzondering van 1 week Full Membership. Je kunt de code handmatig invoeren in het betaalscherm. Veel plezier ermee!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen

Relatieplanet is een van de grootste dating websites van België. Miljoenen singles werden reeds van deze populaire en betrouwbare datingsite. Duizenden anderen gingen je voor en hebben reeds positieve ervaringen met deze datingwebsite. Als gratis lid kan je de profielen van andere leden bekijken, kan je een eigen profiel aanmaken en kan je gratis zoeken naar andere vrijgezellen. Inschrijven gaat bijzonder snel, het enige wat je moet doen is een aantal vragen beantwoorden.

Wens je meer kans op slagen? Opteer dan voor een Full Membership. Zo kan je onbeperkt berichten versturen, alle foto’s van leden bekijken en ook wordt jouw profiel dan beter en sneller gevonden. Of ben je op zoek naar een kortingscode of aanbieding voor Relatieplanet België? Dan ben je hier op de juiste pagina. Zodra er een beschikbaar is, plaatsen wij hem online op deze pagina.

  • + Gratis en snel inschrijven
  • + Genomineerd website van het jaar
  • + Duizenden Belgische leden
  • + Gratis zoeken naar en flirten met andere leden
  • + Veilige en discrete betaling voor full membership

Beoordeling van Kortingseutje: Relatieplanet behoort tot een van de meest bekende datingsites van België. Je zag ongetwijfeld al een reclamespotje op tv of een advertentie in je favoriete tijdschrift. Een serieuze date of een kortstondige flirt, Relatieplanet is in beide gevallen een goede optie. Inschrijven is vrijblijvend en bovendien helemaal gratis. Indien je van alle functionaleiten gebruik wenst te maken, aarzel dan niet om een abonnement te nemen.

Heel sporadisch brengt Relatieplanet een kortingscode uit. Indien deze beschikbaar is, worden wij daar meteen van op de hoogte gebracht. Je vindt hem vervolgens als eerste terug bij Kortingseutje!

Exclusieve kortingen op abonnementen dankzij deze kortingscode
Ontdek de kortingscode en geniet van onderstaande korting op je lidmaatschap:
  • Seizoenskorting:  1 maand van 28,50 voor maar 22,50 EUR
  • Seizoenskorting:  3 maanden van 43,50 voor maar  29,95 EUR
  • Seizoenskorting:  6 maanden van 63,50 voor maar 49,95 EUR
  • Seizoenskorting:  12 maanden van 86,50 voor maar 72 EUR-
Verlopen
Binnenkort nieuwe acties
Kortingscode: tot 14 EUR korting op uw Full Membership abonnement

Dit weekend is er een unieke nazomeractie bij Relatieplanet met grote kortingen op uw betaald lidmaatschap. Met deze kortingscode betaalt u maar €22,50 (ipv. €28,50) voor een maandabonnement. Een 3 maanden abonnement van € 43,50 is danzkij deze aanbieding slechts €29,95 en voor een 6 maanden abonnement betaal je slechts €72 ipv. €85,50.

Ontdek de code dus snel, activeer hem nog vandaag en ontmoet singles die net als jij écht op zoek zijn naar een serieuze relatie!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen