In de tijd van de digitale camera, zijn foto’s minder tastbaar en gezellig geworden. Vele mensen nemen à volonté foto’s van vakanties en mooie momenten, maar bewaren die dan op de computer. Fotokaders in huis geven gezelligheid, ook vakantiefoto’s aan de koelkast hangen is best hip. Nu is Pixum de sleutel tussen de gezellige en warme papieren foto en het digitale bestandje dat het leuke moment moet weergeven. Pixum zet foto’s opnieuw in de kijker en dit met enkele eenvoudige muisklikken!

Op deze pagina verzamelen we alle Pixum kortingsbonnen, aanbiedingen en promoties. Scroll naar beneden en ontdek meteen je voordelen. Besparen, daar draait het om!

  • + Aangenaam en creatief online shoppen
  • + Ruim en origineel aanbod
  • + Hoogwaardige materialen
  • + Prachtige kleuren
  • + Plaats waar persoonlijke gegevens veilig zijn
  • + Snelle levering per post
  • + Veilige online betaling

Beoordeling van Kortingseutje: Online biedt Pixum vele producten aan om de foto in de kijker te zetten. Dankzij eenvoudige en goede programma’s maak je zelf je eigen fotoboek met eigen genomen digitale foto’s. Pixum is heel overzichtelijk en het is kinderspel om binnen een mum van tijd een prachtig én gepersonaliseerd fotogeschenk te creëeren. En wens je te besparen, check dan zeker hieronder of er op dit moment geen werkende kortingsbon of aanbieding beschikbaar is.

30% korting op alle fotokalenders met deze code
Ontdek snel deze code en krijg maar liefst 30% korting bij aankoop van een fotokalender op Pixum.be
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Kortingsbon voor 15% korting op alle fotoproducten

Voer deze kortingscode in tijdens het aankoopproces en je zal meteen een korting van 15% krijgen. Geldig op alle fotoproducten bij een bedrag hoger dan 30 EUR.

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
30% korting op wenskaarten dankzij deze kortingsbon

Binnenkort wenskaartjes bedrukken? Wacht niet om nu al je kerst- en nieuwjaarskaartjes te bedrukken want met deze kortingsbon krijg je maar liefst 30% korting op alle wenskaarten!

 
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
3 EUR korting op alle fotoproducten

Een fotogeschenk bestellen bij Pixum.be? Geniet dan nu dankzij deze actiecode van 3 EUR korting, geldig bij aankopen vanaf 10 EUR.

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
10 EUR korting op foto canvassen

Nieuwe klant bij Pixum? Dan kan je met deze kortingscode van 10 EUR korting genieten op alle fotocanvassen. Ontdek hem nog vandaag en bespaar!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen