Flashverkoop: check de flitsaanbiedingen!

Op zoek naar een toppromo? Check dan zeker de flitsaanbiedingen van Pixmania. De kortingen vliegen je om de oren!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen

Iedereen die online shopt, kent Pixmania. Deze populaire elektronicawebshop zag het levenslicht in 2000 en is sindsdien niet meer weg te denken uit het internetlandschap. Ze leveren ondertussen in meer dan 26 landen en mogen elke maand 30 miljoen kooplustige bezoekers in hun online shop verwelkomen. Wellicht ben jij daar ook al een van geweest. Hun troeven? Een meertalige klantendienst, een uitstekende logistiek en de grootste keuze online!  En natuurlijk hun interessante aanbiedingen en promotiecodes!

Elektronica verkopen is lang niet meer de corebusiness van Pixmania. Tegenwoordig kan je er ook al terecht voor leuke gadgets en speelgoed, maar ook huis-en tuinmateriaal, sieraden en kledij! Dankzij hun Becommerce kwaliteitslabel verzeker je je van goede kwaliteit en kan je er in alle veiligheid en vertrouwen shoppen.

  • + Erkend door verschillende kwaliteitslabels
  • + 100% betrouwbaar
  • + Gemakkelijk en veilig betalen
  • + Enorme keuze aan merken en producten
  • + Tevreden of terugbetaald-garantie (14 dagen)

Beoordeling van Kortingseutje: bij het aankopen van elektronica, moet je Pixmania zeker bekijken. Hun prijzen zijn competitief en bovendien geniet je een uitstekende service. Wij zijn alvast enorm enthousiast over deze online shop!

In sommige gevallen is er een Pixmania kortingscode beschikbaar. Deze kan je verzilveren tijdens het aankoopproces, waarmee je meteen een leuke korting geniet die direct wordt afgetrokken van je totaalbedrag. Kortingseutje is er als de kippen bij indien een dergelijke kortingscode wordt uitgegeven. Indien er een beschikbaar is, dan vind je die gegarandeerd op deze pagina. Veel besparingsplezier!

Flashverkoop: check de flitsaanbiedingen!

Op zoek naar een toppromo? Check dan zeker de flitsaanbiedingen van Pixmania. De kortingen vliegen je om de oren!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
GRATIS verzending boven de €50

Wie bij Pixmania voor ten minste € 50 koopt, kan nu genieten van een gratis verzending. Kosteloos laten leveren is toch best handig, zeker tijdens deze cadeautjesperiode. Een actiecode hoef je niet te gebruiken. Aan de kassa wordt sowieso geen leveringskosten aangerekend boven een aankoop van 50 euro.

Verlopen
Binnenkort nieuwe acties
€ 6 korting voor orders boven de € 200

De Sint is extra gul dit jaar bij Pixmania, want je ontvangt nu een mooie korting van € 6! Deze actie is geldig voor orders boven de 200 euro. Een kleine korting, maar wel mooi meegenomen. Dank u Sint!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Een korting van € 14 voor wie meer aankoopt dan € 400

Wie een computer of televisie koopt (of een ander product boven de € 400) ontvangt nu bij Pixmania een korting van € 14 op de aankopen. Kies uit het volledige aanbod en ontvang sowieso de korting dankzij onze promotiecode van Pixmania.

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Pixmania promotiecode voor 10, 25 of 50 EUR korting!

Pixmania lanceerde een promocode waarmee je meteen korting krijgt. 10€ korting bij aankoop van minimum 150€, 25€ korting bij aankoop van minimum 350€ of 50€ korting bij aankoop van minimum 750€. Deze code is slechts heel beperkt geldig!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
6 EUR korting op je Pixmania bestelling

Deze actiecode geldt op het volledige assortiment en schenkt je 6 EUR korting bij bestellingen boven de 200 EUR. Snel ontdekken en incasseren die aanbieding!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen