Boek je dit jaar je vakantie bij Pierre & Vacances – PV-Holidays.com, dan kies je voor de koploper op gebied van vakantieverhuur in Europa. Deze organisatie biedt meer dan 350 verschillende bestemmingen aan en dit via verschillende formules. De website is overzichtelijk en je kan er snel kiezen uit last minute aanbiedingen, de verschillende bestemmingen maar ook volgens vakantieformule zoals vakantieparken, appartementen of hotels.

Kan je echt geen keuze maken, neem dan zeker een kijkje bij ‘vakantietips’. Daar doe je zeker inspiratie op! Voor je het weet snuif je cultuur op langs de Loire, ski je je te pletter op wintersportvakantie of geniet je van een heerlijke wellnessvakantie in Houlgate.

Op zoek naar een actiecode of andere korting? Scroll dan snel naar beneden. Wij verzamelen alle methodes waarmee je bij P-V Holidays kan besparen!

  • + Overzichtelijke, snelle website
  • + Betrouwbaar
  • + Specialist in wintersport en vakantieparken
  • + Aantrekkelijke aanbiedingen
  • + Leider in vakantieverhuur in Frankrijk

Beoordeling van Kortingseutje: Pierre & Vacances zet zijn opmars voort in België en Nederland. Deze speler positioneert zich in de markt als specialist voor wintersportvakantie, appartementen en vakantieparken. Wij namen hen onder de loep en ontdekten een uitgebreid aanbod tegen uitstekende prijzen. De site is helder, snel en binnen enkele klikken heb je er je volgende reis vastgelegd. Wij vinden het alvast een mooi concept en alles is enorm duidelijk weergegeven. Ook kun je de reis op jouw maat snel vinden. Kies uit residenties, luxe-appartementen, vakantieparken of aparthotels. Voor ieder wat wils… Maak je een keuze, dan zie je onmiddellijk het aanbod. Pierre & Vacances is duidelijk geen speler meer voor de toekomst, de andere touroperators zijn gewaarschuwd!

Ben je op zoek naar een actiecode of aanbieding, dan ben je hier bij Kortingseutje op de goede plek! Zodra er een openbaar wordt gemaakt, dan worden wij daar via onze partner meteen van op de hoogte gebracht. Hieronder vind je alle lopende kortingscodes en promoties van het moment. Veel besparingsplezier!

Bekijk de spetterende last minute kortingen

Wacht voor je je reis bij PV Holidays hebt vastgelegd. Bekijk altijd eerst de last minutes! Wie weet zit jouw accomodatie er wel tussen en dit aan een veel goedkopere prijs!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Actiecode: 50€ korting op een selectie van bepaalde Maeva residenties aan zee

Binnenkort naar Zee? Ontdek zeker eerst deze actiecode. Bij een aantal Maeva residenties krijg je een integrale korting van 50 EUR!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Actiecode: 50€ korting op een selectie van bepaalde Pierre & Vacances Resorts residenties

Deze actiecode geeft je recht op 50 EUR korting op een selectie Pierre & Vacances Resorts. Tip!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
tot 20% korting wegens vroegboekvoordeel

Geniet van maar liefst 20% korting vroegboekvoordeel op alle ski- en winterbestemmingen. Wegens succes verlengd!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen