Bestel uw hosting supergoedkoop: vanaf 1,25 EUR/maand
Ultra-goedkope hosting inclusief cloud drive en 5GB verkeer. Dit alles voor maar 1,25 EUR per maand!  
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen

Gratis Google Adwords voucher ter waarde van 75 EUR
Bestel je je webhosting bij One.com? Dan kan je een dwords voucher krijgen van wel 75 EUR. Ideaal om je site een duwtje in de rug te geven.
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen

Voor webhosting en aanvragen voor domeinnamen moet je bij One.com zijn. One is één van de grootste spelers op de markt van websitepakketten. Op hun website kun je rustig kijken welke pakketten voor je bestemd zijn. Ook kun je handig en snel zien of een bepaalde domeinnaam nog vrij is. Indien je over een prepaid vouchercode beschikt, kan je bovendien helemaal gratis je pakket bestellen!

Op One.com kun je om het even welke site registreren. Vele domeinen zijn beschikbaar en aan te kopen. Typ eerst bovenaan in het zoekvakje, ‘zoek domein hier’, welke website je wenst te kopen. Geef ook de extensie mee die je wilt voor uw website. De pakketten van One.com zijn heel flexibel. Gewoon een hobby- of kleine site? Dan kom je met het goedkoopste tariefplan (5GB) zeker toe!

  • + Scherpe tarieven
  • + Uitstekende support, ook na de werkuren (24/7)
  • + Gratis privé cloud drive inclusief
  • + Betrouwbare hosting provider
  • + Niet goed, geld terug garantie.

Beoordeling van Kortingseutje: door de jaren heen zagen we One.com evolueren in de positieve evolutie. Hun tarieven zijn competitief en je krijgt veel waar voor je geld. Dit omdat ze beschikken over een uitstekende support. Uniek is ook hun cloud service, waarin je je bestanden kunt slepen en ‘opslaan in de cloud’. Een pluim voor One.com voor het aanbieden van deze leuke extra’s!

Besparen? Nu en dan brengt One.com een prepaid vouchercode uit. Zodra er een publiekelijk wordt gesteld, brengt One.com ons daarvan op de hoogte. Wij plaatsen deze dan meteen online op deze pagina. Geen code? Niet getreurd, de tarieven van One.com zijn competitief en je krijgt sowieso al veel waar voor je geld!

Momenteel is er geen kortingscode voor One.com beschikbaar. Kom gauw terug!