Vergeet het dure vliegtuig of de zenuwslopende wagen, vertrek op reis met de trein. Ontdek de mooiste natuur van Europa of de oudste steden per rail. De trein brengt je tot het verste uithoekje van Europa en dit zonder al te veel moeite. Tijdens de rit kun je door het raam kijken en even wegdromen of spelletjes spelen met vrienden of familie. Op vakantie met de trein kan zowel voor cultuurfreaks zijn, strandliggers, fuifbeesten of natuurfans. NMBS weet voor iedereen wel een gepaste bestemming. De vraag is nu alleen: Hoe op reis met de trein door Europa?

Met InterRail van NMBS door Europa

Wel, de NMBS beschikt over een enorm handige reisformule: 1 treinticket kopen en je kunt er 30 landen mee doorkruisen. Van Turkije naar Ierland of van Portugal naar Zweden, het kan perfect met het InterRail Global Pass. Of doe je liever 1 land aan, dan neem je best de InterRail One Country Pass. Voor ieder wat wils. Koop handig je treinticket online bij de NMBS.be en daar helpen ze met genoeg informatie verder!

Gratis cadeaucheck ter waarde van € 20

Wie nu een Inter Rail Pass online koopt, krijgt er gratis een waardebon bij van 20 euro. (Dit is dankzij een speciale actie ’40 years on track’.) Je kunt met dat geld gaan shoppen in een winkel van AS Adventure. Als dat geen mooi cadeau is! Zo kan iedere avonturier per trein zich klaarmaken voor het grote avontuur. Wees er wel snel bij, want op is op.


Promoties en kortingen

Op NMBS Europe vind je ook een handige pagina vol aanbiedingen en kortingen. Zo kun je nog een ideetje op doen en dit tegen een voordelige prijs. Een weekendje weg naar het buitenland of een combiticket kopen samen met een museum. Ontdek alles hier...

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen