Wie er even tussenuit wilt en de vleugels wilt uitslaan, moet op zoek naar een vakantie. Vrij simpel, ga naar Neckermann.be en kies uit de vele vliegvakanties, autovakanties en citytrips. Hun motto is dan ook de laagste prijsgarantie. Met andere woorden, bij Neckermann kun je terecht voor goedkope vakanties. Dit bewees Test Aankoop onlangs ook. Uit tests met andere vakantiebureaus bleek Neckermann de goedkoopste te zijn.

Kies je voor een dichtbijvakantie? Dan krijg je de mogelijkheid om een promotiecode in te voeren. Dit is doorgaans enkel voor klanten die een compensatie krijgen of bedrijven die een medewerkersvoordeel hebben afgedwongen. Zodra er toch een dergelijke code beschikbaar wordt gesteld, plaatsen wij deze meteen op de site. Maar ook voor vliegvakanties en pakketreizen zijn er regelmatig interessante kortingen beschikbaar bij Neckermann.be. Je ontdekt ze allemaal hier!

  • + Laagste prijsgarantie
  • + Vele betalingsmogelijkheden
  • + Ruime keuze
  • + Interessante deals
  • + Betrouwbare touroperator

Beoordeling van Kortingseutje: Neckermann.be is een betrouwbare, Belgische touroperator. Wil je goedkoop op reis zonder jezelf zorgen te maken over transfers, vliegtickets, hotelreservaties, dan ben je bij hen aan het juiste adres. Hun tarieven behoren tot de laagste van de reissector. En vind je toch elders goedkoper? Dan betalen ze je met plezier het verschil terug. Ontdek hieronder alle speciale promocodes, aanbiedingen en ga nog goedkoper op reis!

Stunt van de dag: elke dag een reis tegen een spotprijs!

Klein en overzichtelijk aanbod, lage prijzen en iedere dag om 8 uur nieuwe vakanties aan superpromoties te vinden. Dat is de Stunt van de dag. Te bekijken alvorens je je reis boekt, misschien zit de jouwe er wel tussen!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Last minutes - beperkt aanbod reizen inclusief korting

Snel op reis? Boek dan een last minute. Dit zijn reizen voor een vertrek binnen de 6 weken en hiervoor krijg je een fikse korting. Maar haast je, want op = op!

 
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Inpakken en wegwezen: morgen al je koffers pakken

Dringend nood aan vakantie! Bekijk het 'Inpakken en Wegwezen' aanbod (indien beschikbaar) en morgen zit je al op het vliegtuig richting de zon! Uiteraard tegen een spotprijsje.

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen