In Moviepark ben jij de filmster!

Zin in een onvergetelijke uitstap? Dan moet je bij Moviepark Germany zijn. In dit pretpark beleeft iedereen een fantastische dag. De attracties zijn onderverdeeld in verschillende themawerelden. Denk maar aan Nickland, the Old West, Holywood street set, de Mystery river… De films komen tot leven! Bekijk zeker even het Moviepark Youtube kanaal voor een resem leuke filmpjes. Wedden dat je zin krijgt?

Unieke acties en promoties via de website

Regelmatig vind je unieke acties op de officiële website, bijvoorbeeld  5 EUR korting, een tweede dag gratis etc. Bekijk dus zeker eerst even de officiële website en kijk of er een unieke kortingsactie geldig is gedurende de periode dat jij wenst te gaan.

Movieworld Tickets en dagkaarten online bestellen = BESPAREN

Wil je besparen op de aankoop van je tickets én lange wachtrijen vermijden? Kies er dan voor om je tickets online te bestellen. Je kan tot maar liefst €5 besparen, afhankelijk van de verschillende acties die lopen. Betalen kan veilig online via iDeal, Mastercard of Visa. Let wel: maximum 8 tickets per persoon te bestellen. Je dient eveneens over een printer te beschikken om de tickets af te printen en mee te nemen naar het park.

Actiecode voor Movieworld Duitsland

In sommige gevallen is er een actiecode beschikbaar, wanneer jouw werkgever bijvoorbeeld een deal heeft afgesloten met Movieworld. Zodra er een actiecode publiekelijk beschikbaar wordt gesteld, dan plaatsen wij deze meteen online op onze site. Geen kortingscode beschikbaar? Niet getreurd, als je je tickets online aankoopt bespaar je sowieso ook al een pak.

Veel plezier!


Boek hier tickets en dagkaarten

Een dagje Moviepark is altijd mooi meegenomen. Zeker voor de kleinsten, zo zien ze eens hun televisiehelden in levende lijve. Boek hier tickets, dagkaarten, verblijfplaatsen voor Moviepark Duitsland.

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen