Een abonnement op je favoriete magazines, maar dan een stuk goedkoper? Dan moet je bij de Libelle Shop (ook bekend als Abon.be) terecht. Je kan er bestellen uit een ruime collectie tijdschriften: Libelle, Feeling, Flair, Marie-Claire, maar ook de bekende magazines Humo en Autoweek. Ontdek het aanbod van de Libelle Shop via Kortingseutje en bespaar bij de aankoop van je abonnement!

  • + Eenvoudige website
  • + Snel te bestellen
  • + Onderdeel van Sanoma Magazines

Beoordeling van Kortingseutje: de webshop bevat weinig informatie maar is wel heel to the point. Wil je een abonnement van je favoriete magazine bestellen, doe het dan via deze webshop want je kan er een pak mee besparen. Opgelet: de aanbiedingen zijn wel maar een jaar geldig. Ontdek hieronder alle aanbiedingen. Kortingseutje wenst je alvast veel leesplezier!

20% korting op het abonnement van verschillende magazines
20% besparen op de aankoop van je favoriete magazine? Dat kan! Ontdek snel deze aanbiedingspagina op de Libelle Webshop en bestel ultravoordelig je jaarabonnement. Geldig bij volgende tijdschrijften: Marie-Claire, Vitaya, Knipmode, TVBlad, Story, Ouders van Nu, Njam, Feeling wonen, Home and Garden, Seasons, Fiets, Truckstar en Autoweek.
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Korting op je Humo abonnement: €108,16 ipv €135,20
Bestel voor eind 2012 een Humo abonnement via deze aanbieding en je geniet automatisch van deze korting! Je bespaart € 27,04!
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
20% korting op je Flair jaarabonnement: €91,52 ipv. €114,40
Verras iemand met een leuk geschenk: een jaarabonnement op Flair! Ontdek de aanbieding en bespaar maar liefst € 22,88 op je abonnement!
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
20% korting op je Libelle abonnement: €101,52 ipv. €126,90
Een Libelle abonnement kopen? Doe het dan via het internet. Dankzij deze aanbieding bespaar je maar liefst €25,38 op je Flair jaarabonnement!
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen