Bespaar op je Plopsa Funcard abonnement: €67 ipv. €79 aan de kassa!
Je Plopsa abonnement, maar dan veel goedkoper? Ontdek meteen onze unieke aanbiedingen en koop je Plopsa abonnement voor maar €67 ipv. €79!
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen

Nu de mooie tijden van het jaar weer zijn aangebroken, plannen vele gezinnen een uitstap naar Plopsaland. Plopsaland is de ultieme droomwereld van een kind: sterren zoals Mega Mindy, K3, Piet Pieraat, Plop en Maya de bij komen er allemaal tot leven. Het park zelf biedt een fantastische mix voor jong en oud: aantrekkelijke rollercoasters voor de waaghalzen (De Draak, Anubis The Ride) maar ook rustige attracties en mooie plekjes (Het bos van Plop, de Big en Betsy hoeve).

Via de website van Plopsa.be kan je je abonnementen voor het Plopsa pretpark bestellen aan een promoprijs van slechts €69 ipv €79. Voor dit bedrag krijg je een Plopsa Funcard en geniet je in het park van tal van andere interessante voordelen. Online bestellen is dus de boodschap.

Winter, zomer, herfst of lente, bij Plopsa kan iedereen steeds terecht voor plezier.  Zo kan je kiezen uit maar liefst 5 pretparken, waarvan twee indoor zijn (Hasselt en Coevorden). Op deze pagina hebben wij alle Plopsa kortingen verzameld. Koop je tickets online via Kortingseutje en geniet van een uitzonderlijke korting!

  • + Snel en overzichtelijk
  • + Eenvoudig je Plopsa tickets aan te kopen
  • + Goede helpdesk
  • + Veilig en betrouwbaar
  • + Duidelijke communicatie

Beoordeling van Kortingseutje: wij hebben Plopsaland bezocht en waren onder de indruk van de attracties. De Plopsa pretparken zijn helemaal niet voor kleine kinderen, zoals we oorsponkelijk hadden gedacht. Huis Anubis te Plopsaland te Panne is wat ons betreft een van de beste rollercoasters uit België. De leuke Studio 100 muziek tijdens de wachtrijen maakt het wachten aangenamer.

Kortingseutje heeft een exclusieve deal met de Plopsaland pretparken. Bezoekers van Kortingseutje.be kunnen bijvoorbeeld hun tickets voor Plopsaland De Panne kopen tegen het voordeeltarief van maar 26 EUR/ticket. Dat is maar liefst 3,90 EUR goedkoper dan de prijs die je aan de kassa van het park betaalt. Deze unieke korting is ENKEL GELDIG als je via onderstaande knoppen naar een speciale bestelpagina op de Officiële Plopsa.be site gaat. Maar wees er snel bij, want voor je het weet is deze promotie afgelopen. Koop dus snel je goedkope Plopsa tickets online!

Plopsa Indoor Hasselt: hier maar €14,50 ipv. €17,50

Bespaar op je tickets voor Plopsa Indoor Hasselt. Klik op de knop en ga naar de speciale pagina waar je je tickets voor Plopsa Indoor Hasselt kunt aankopen voor maar €14,50.

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Plopsa Coo: hier maar €17,50 ipv. €24 aan de kassa

Ook voor Plopsa Coo wisten we een unieke korting te bedingen. Via ons betaal je maar €17,50 ipv. €24 aan de kassa. Dat is €6,5 per ticket besparen!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Plopsa Indoor Coevorden: hier maar €14,50 ipv. €17,50 aan de kassa

Goedkope tickets voor Plopsa Indoor Coevorden koop je via onze link. Dat is maar €14,50 ipv. €17,50 aan de kassa. Waar wacht je op?

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Plopsa De Panne: tijdelijk maar €22,9 ipv €29,9 aan de kassa!

Kortingseutje heeft een superkorting weten af te dingen voor Plopsaland De Panne. Klik op de knop en je gaat naar een geheime bestelpagina op de officiële Plopsa website. Je kan er je tickets tijdelijk aankopen voor maar 22,9 EUR ipv €27 of 29,9 aan de kassa. SNEL!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen