Mooie aanbiedingen van lingerie

Op deze pagina staan vele mooie aanbiedingen van Hunkemöller. De prijzen zijn al sowieso scherp of je kunt er de acties bekijken. Je vindt er topjes, bh's, slipjes, setjes, kousen, ...

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen

Hunkemöller is echt een topmerk voor lingerie, dé shop voor vrouwen. Ooit begon het verhaal van Hunkemöller in Amsterdam omstreeks 1886. Sindsdien is de keten alleen maar gegroeid in heel Europa. Dat hun producten en diensten uitermate hoog zijn, bewijst hun prijs die ze onlangs in ontvangst mochten nemen: Beste winkelketen van België in de categorie lingerie. Klanten zijn nu eenmaal tevreden met Hunkemöller en dit al voor het 7de jaar op rij! Het verhaal gaat online verder. De volledige collectie aan lingerie en damesmode is online te verkrijgen. Enkele klikjes en zo geleverd.

De lingerieketen omschrijft zichzelf als volgt: “We are… fun, inspiring, passionate, in touch and sexy.” Hiermee is dan ook alles gezegd. Wij vrouwen houden van goede kledij die perfect past. Maar het oog mag ook wat… idem de ogen van de mannen. Daarom beschikt Hunkemöller over een enorm gamma aan lingerie. In alle maten en alle kleuren, gaande van ‘mijn 1ste bh’ en shapewear tot badmode en flirty fantasies.Naast gebruikelijke maten, kun je er ook terecht voor bh’s in cup E+.

Een prachtige site heeft Hunkemöller waar ieder behaatje of broekje gemakkelijk terug te vinden is. De meeste lingerie wordt geshowd door een dame, zodat je heel gemakkelijk een resultaat kunt zien. Is je keuze gemaakt, dan kies je uw maat en eventueel de kleur en plaats je het product in het winkelmandje. Houdt vooral onze kortingscodes van Hunkemöller hieronder in het oog. Daarmee kun je extra voordeel doen bij de shop. Of wacht mooie aanbiedingen en acties af. Afrekenen gaat snel en is bovendien veilig. Shop gerust eens op Hunkemöller.be of laat je inspireren in een filiaal!

  • + Snelle levering
  • + Duidelijke + prachtige website
  • + Volledige collectie online
  • + Gratis retourservice
  • + Veilig betalen
  • + Laatste nieuwe mode voor dames

Beoordeling van Kortingseutje: Van mij krijgt Hunkemöller een dikke 5 sterren. Prachtige site waar de volledige collectie handig te bezichtigen is. Aanbod is ruim en mooi, laatste nieuwe mode meteen handig te bekijken. Iedere vrouw kan haar type bh meteen vinden. Hunkemöller beschikt ook over mooie acties met scherpe prijzen. Tevens kun je met kortingscodes besparen op een setje lingerie. Een op en top vrouwenshop!

New Arrivals, laatste nieuwe mode bij Hunkemöller

Hier kun je kennis maken met het allernieuwste uit de prachtige collectie van Hunkemöller! Dames kunnen hier echt uit hun dak gaan of heren kunnen hier bewijzen hoe graag ze hun vrouwtje zien...

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Producten aan ronde prijzen

De titel zegt het eigenlijk al een beetje, hier biedt de lingerieketen producten aan tegen ronde prijzen. Hier maak je ook meteen kennis met vele soorten producten uit het gamma waar je inspiratie kunt vinden!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
bh van de maand: nu 12,5% korting

Bekijk hier de bh of het lingerieset van de maand en bespaar meteen: je krijgt een directe korting van maar liefst 12,5%!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
3rd bra = free!

3 halen en 2 betalen! Als je dit te horen krijgt, hoef je niet langer te wachten. Gewoon gaan passen en daarna voordelig kopen. Actie is geldig tot en met zondag 7 april en het principe is eenvoudig: koop 3 beha's en betaal er 2 bij Hunkemöller. Dames, maak je klaar voor dit mooie aanbod. Genoeg keuze!

Verlopen
Binnenkort nieuwe acties
Hunkemöller kortingscode voor 20% korting op 2 artikelen

Mannen! Hoog tijd om je vrouw te verrassen! Ontdek snel deze kortingscode, want bij aankoop van 2 artikelen krijg je dan 20% korting! Snel want beperkt geldig!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Kortingscode voor 30% korting bij aankoop van 3 artikelen
Tijd om te gaan shoppen bij Hunkemöller. Dankzij deze kortingscode krijg je maar liefst 30% korting. Geldig bij aankoop vanaf 3 artikelen.
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen