Hertz is een internationaal bedrijf met vestigingen over de ganse wereld. Geen luchthaven of stad zonder een Hertz autoverhuur punt. Via de website kan je eenvoudig, veilig en binnen een handomdraai een degelijke huurauto vastleggen. Wens je een goedkope huurwagen? Lees dan vooral verder welke interessante aanbiedingen, kortingen en promoties Hertz.be je kan bieden!

  • + Wereldwijd auto huren
  • + Geen credit card toeslagen
  • + Interessant loyaliteitsprogramma
  • + Speciale tarieven voor in weekend en vakantie
  • + Voordelig voor studenten

Beoordeling van Kortingseutje: Hertz biedt het ganse jaar door interessante aanbiedingen en kortingen aan alle klanten. Ze hebben er zelfs een speciale aanbiedingen pagina aan gewijd waar je alle lokale aanbiedingen en partnerships op terug kan vinden. Denk maar aan kortingen voor het huren van een wagen op vakantie, een speciaal familietarief en een loyaliteitsprogramma. Zeker even bekijken dus!

Ben je op zoek naar een promotiecoupon of kortingvoucher? Zodra er een publiekelijk beschikbaar wordt gesteld, plaatsen wij die meteen online op deze pagina.

Extra korting dankzij het loyaliteitsprogramma

Indien je over een frequent traveller of loyalty nummer beschikt, kan je genieten van een extra korting op je autoverhuur.Dit nummer kan je verkrijgen indien je loyaal bent bij een select aantal vliegmaatschappijen, waaronder American Airlines, Emirates en Thai Airways.

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Nog extra korting dankzij het Gold Plus Programma

Moet je regelmatig een auto huren? Schrijf je dan zeker in voor het Hertz Gold Plus Rewards programma. Dit gratis loyaliteitsprogramma schenkt je 1 punt per dollar die je hebt uitbesteed aan het huren van een auto via Hertz.be. Deze punten kan je vervolgens inruilen voor gratis huurdagen. Zeker interessant om eens te bekijken!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
20% korting voor studenten

Superinteressant voor studenten is de 20% korting aanbieding indien zij een huurwagen wensen te huren voor de verhuis van en naar naar hun kot of studentenwoning. Let wel, de student dient minstens 1 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs, over een credit card te beschikken en een geldige studentkaart hebben. Wens je als student met een groepje vrienden op reis? Dan kan je tot wel 15% korting krijgen bij het huren van een auto of bestelwagen.

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Global Sale kortingscode: tot 33% korting!

Ontdek deze code en krijg tot 33% korting op het huren van je huurwagen bij Hertz. Deze code is beperkt geldig dus gebruik hem alvorens de aanbieding vervalt! Er zijn geen lagere tarieven dan die van de Hertz Global Sale.

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen