Hema, het rode vierkant, is haast niet meer uit het straatbeeld weg te denken. In iedere winkelstraat is tegenwoordig een Hema gevestigd. Maar wist je dat Hema’s verhaal lang geleden begon in de jaren ’20? Toen werd de eerste winkel opgericht in Amsterdam. En weet je waarvoor Hema staat? De merknaam staat eigelijk voor dit: Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. Handig dus om het te houden op de korte naam. Hun doel van toen, voordelige producten aanbieden, is nog steeds hetzelfde gebleven. De winkel beschikt over een enorm gamma waar iedereen wel zijn of haar ding vindt. Vele jaren later en vele winkels later, is Hema ook online actief. Ze beschikken over een mooie en handige website waar je gewoon alles kunt bestellen die ze in de winkels verkopen.

Op hun website vind je huishoudartikels, etenswaren, kledij, bureauaccessoires, cadeaus, foto’s laten bedrukken, … echt alles wat je in de winkels vindt. Ook handig is hun pagina met aanbiedingen. Hun aangeboden artikels zijn sowieso altijd scherp geprijsd, maar toch zijn er nog steeds aanbiedingen met extra korting. Ook handig is dat je hun folder online kunt raadplegen. Het digitale reclameboekje staat vol met speciale artikels of leuke ideetjes die seizoensgebonden zijn. Altijd een bron van inspiratie dus!

Wil je dan over gaan tot een aankoop bij Hema. Dan kun je eerst uw artikels kiezen. Nadien kun je uw winkelmandje ledigen en gaan afrekenen. Je kan dan kiezen: online kopen en afhalen in een Hema winkel, online betalen en laten thuis bezorgen of werken via een Kiala afhaalpunt. Handig systeem toch bij Hema online!

  • + Levering thuis
  • + Mooie website
  • + Geen leveringskosten vanaf € 75
  • + Enorme keuze uit verschillende producten
  • + Ook dames- en herenmode

Beoordeling van Kortingseutje: Online shoppen bij Hema is echt leuk. Je doet altijd ideetjes op en je kunt handig online bestellen. Tijdens feestdagen zijn er altijd extra leuke artikels. Zo kun je chocolade kopen met Sinterklaas en toffe versiering tijdens de kerstperiode. Hun assortiment is echt uitgebreid en de kwaliteit is goed tot zeer goed. Hema is echt een topwinkel geworden, zeker die nu ook online te bezoeken is.

Altijd aanbiedingen en kortingen bij Hema

Bij Hema zijn de prijzen sowieso altijd laag. Maar de prijzen zijn extra scherp bij artikels onder aanbiedingen. De pagina vat de vele voordelen overzichtelijk samen. Bespaar zo op uw aankopen of doe er gewoon inspiratie op!

Verlopen
Binnenkort nieuwe acties
15% korting op mooie cadeaus

Met de feestdagen in zicht, wordt het echt tijd om leuke cadeaus te vinden voor uw zotte nonkel of uw lief nichtje. Ga dan zeker eens kijken bij Hema. Je krijgt nu zelfs 15% korting op de kalenders, fotoalbums en agenda's met onze actiecode van Hema! Een mooi cadeau vind je er zeker. Wees snel, deze actie is beperkt geldig...

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen