Goedkoop parkeren te Zaventem? Check hier de tarieven

Bekijk de tarieven van deze shuttledienst en bespaar op je parkeertickets bij Brussels Airport. Goedkoper vinden zal moeilijk zijn.

 
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen

Je wagen goedkoop parkeren aan de luchthaven van Zaventem? Dan moet je bij Quick Parking Zaventem zijn! In 2010 kwamen ze als echte prijsbreker op de markt en tot op vandaag kan je bij hen terecht voor de allergoedkoopste parkeertarieven. En dan hebben we het nog niet gehad over hun luxe shuttledienst die je binnen een handomdraai naar de vertrekhal van de luchthaven brengt, 24u/24u.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare parkingmaatschappij aan de luchthaven, neem dan zeker Quick Parking (Budasteenweg 42 – 1830 Machelen) in overweging. Voor 1 dag betaal je 36 EUR, voor 7 dagen slechts 72 EUR. Langs sommige wegen kan je aan een Quick Parking promocode geraken. Doorgaans is dit enkel voor reisagenten, maar indien er toch een dergelijke code publiekelijk beschikbaar zou worden gesteld, dan brengen we je daar meteen van op de hoogte op deze pagina.

  • + Supersnel jouw parkeerplaats regelen
  • + Ook ’s nachts te boeken
  • + Gratis annuleren tot 20 min. op voorhand
  • + Goedkoop

Betalen kan online of ter plekke wanneer je je auto hebt geparkeerd. Volgende betaalmethodes worden geaccepteerd:

Beoordeling van Kortingseutje: Goedkoop parkeren te Zaventem bij een grote, betrouwbare maatschappij? Dan moet je zeker een kijkje gaan nemen bij Quick Parking Zaventem. Spotgoedkoop en snel geregeld. Zodra er interessante aanbiedingen of kortingen beschikbaar zijn, dan plaatsen wij deze meteen hier online.

Promocode voor 15% vroegboekkorting!

Parkingzaventem heeft veel waardering voor (nieuwe) klanten. Daarom willen ze graag 15% vroegboekkorting aanbieden. Deze korting geldt voor alle reserveringen die vóór 31 maart 2013 werden geboekt via hun website, parkingzaventem.be. Ontdek dus snel deze korting en bespaar meteen!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen