FitnessKing biedt online een groot gamma aan fitnesstoestellen aan. Dit is een groot deel van hun online aanbod: loopbanden, hometrainers, crosstrainers, trilplaten, spinfietsen, halters en cardioapparaten. Wie dus de spieren wilt trainen, hoeft niet langer naar een fitnesscentrum. Een hometrainer kopen en enkele halters in huis halen en je kunt starten en werken aan de conditie. Wie liever niet buiten loopt in de regen en koude koopt dan best nog een loopband. Met loopbanden kun je verschillende trainingen afwerken, snel, traag of bergop. Je kunt dankzij de nieuwste fitnesstoestellen een hele hoop aan informatie bijhouden en zo elke week nagaan of je uw limieten bereikt hebt. Via een gedoseerd trainingsprogramma kun je spieren en uithouding trainen.

Naast  fitnesstoestellen, kun je bij FitnessKing.be ook terecht voor elektrische fietsen. Een fiets op elektriciteit hoeft niet direct voor oudere mensen te zijn. Jong volwassenen kunnen hem zeker ook gebruiken als ondersteuning bij lastige fietstochten. Een elektrische fiets kopen? Kijk dan eens op FitnessKing. Hun aanbod is ruim en wekelijks vind je fietsen in promotie. Elektrische fietsen zijn ook handig voor mensen met ademhalingsproblemen. Bij dergelijke fietsen moet je wel nog trappen, maar de inspanning is minder groot. De elektrische motor geeft je het gevoel dat iemand je een zetje in de rug heeft.

  • + Specialist in fitnessaparatuur
  • + Bereikbaarheid klantensupport
  • + Unizo Ecommerce label
  • + Snelle levering
  • + Officieel leverancier voor oa. Club Brugge en Beerschot AC.

Beoordeling van Kortingseutje: Je fitnessaparatuur kopen bij de specialist van Vlaanderen? Dan moet je bij FitnessKing zijn. FitnessKing heeft bovendien een webpagina met alle promoties. Hierop kun je snel zien hoeveel geld je uitspaart op toestellen die in promotie staan. De kortingen op de fitnesstoestellen en elektrische fietsen gaan van € 20 tot zelfs € 1.700. Zeker een kijkje nemen dus op hun pagina hier: kortingen op elektrische fietsen en fitnesstoestellen. Voor je het weet zit je thuis te werken aan de conditie. Kortingscodes of actiecodes van FitnessKing zijn momenteel niet te verkrijgen. Komen die uit, dan vind je die zeker op onze website.

Ontdek eerst de FitnessKing promoties voor je koopt!
Wacht voor je aankoopt! Misschien is jouw fitnessapparaat wel net in promotie? Ontdek snel alle superpromoties!
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen