Centerparcs last minutes: voordeliger op reis!
Bekijk ALTIJD de last minute aanbiedingen alvorens je je Centerparcs cottage of hotel boekt. Er zit altijd wel iets interessants tussen en het is echt stukken voordeliger!
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Wie vroeg boekt, boekt slim: veel keuze & voordelige aanbiedingen

Zin in een weekje genieten in een CenterParcs domein? Vroege beslissers kunnen evenwel profijt doen. Je hoeft geen kortingscodes te hebben of last minutes af te struinen om voordelen te vinden. Vroegboekkortingen zijn al evenwel goedkoper. Wie vroeg een vakantie boekt heeft, naast mooie prijzen, ook een enorm aanbod om uit te kiezen. Vele data  zijn nog vrij en vele verblijven zijn nog te kiezen. Dus leg nu al een vakantie naar CenterParcs vast voor in de herfstvakantie, kerstvakantie, paasvakantie of een andere vakantie. Wie vroeg boekt, boekt slim en met korting!

Verlopen
Binnenkort nieuwe acties

Nood aan een ontspannende vakantie? Er even tussenuit? Overweeg dan zeker een verblijf in een van de Center Parcs vakantieparken, gesitueerd in Frankrijk, Nederland, Duitsland en België. De parken staan garant voor een groene, aangename omgeving vol bruisende activiteiten. Tennisvelden, pedalo varen, muurklimmen, kinderspeelhallen, een subtropisch zwembad, gezellige restaurantjes… Je vindt er werkelijk van alles wat. Op deze pagina ontdek je hoe je goedkoper – dus met korting – je Center Parcs vakantie kan boeken. Succes!

  • + Robuust boekingssysteem
  • + Altijd interessante last minutes
  • + Ruim keuze aan accomodaties
  • + Snel en eenvoudig uw vakantie online boeken

Beoordeling van Kortingseutje: Center Parcs is wat ons betreft een ideale dichtbijvakantie. Subtropische zwembaden, vele sportmogelijkheden, indoor kinderspeelhallen, dit alles is plezier voor jong en oud. Voor een superfijne vakantie met kinderen of kleinkinderen kan je zeker in een van hun natuurparken terecht.

Wens je echt goedkoop naar CenterParcs? Voor je boekt, moet je dan zeker eerst even hun aanbod goedkope last minutes bekijken. Dit zijn in vele gevallen huisjes en bungalows die op het allerlaatste moment nog geannuleerd werden. Je kan deze dan reserveren voor een spotprijs. Enige nadeel is wel dat je de datum van je verblijf niet kunt kiezen: het last minute aanbod is te nemen of te laten!

Hieronder verzamelen wij alle interessante kortingscodes en kortingen die je recht geven op een korting, als je je Center Parcs vakantie online boekt. Veel besparingsplezier!

Unieke kortingscode: ontdek en bespaar 25 EUR op je Centerparcs verblijf

Ontdek deze kortingscode en vul hem in tijdens het boeken van je verblijf. Je ontvangt meteen een leuke korting op het aankoopbedrag en zo kan je goedkoper naar je favoriete Centerparcs domein!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
Actiecode voor familie en 55+ korting

Maak gebruik van deze code als je wil genieten van de structurele korting D.w.z. familie- en 55+ korting als je reist met minstens 1 kind jonger dan 13 jaar of minstens 1 volwassene ouder dan 55 jaar.

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
25 EUR korting op jouw verblijf bij Center Parcs
Indien je boekt voor eind juni, maak dan zeker gebruik van deze actiecode. Hij schenkt je recht op 25 EUR korting op je verblijf.
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen
30% op verblijf in de kerstvakantie
Beleef een onvergetelijke kerst bij Center Parcs! Vier met familie of vrienden in een gezellige cottage de leukste avond van het hele jaar. Ontvang daarbij zelfs een korting tot 30% op uw verblijf tijdens de kerstvakantie. Gezellig tafelen, Kids Winter Parade, kerstboom voor de deur, wellness, ... Boek snel, want de actie is geldig zolang de voorraad strekt.
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen