Lekker winkelen zonder zorgen bij Bol.com

Wie Bol niet kent, moet haast van een andere planeet zijn. Bol verkoopt gewoon bijna alles online en dit via een handige website. Ze blinken vooral uit in de online muziek- en boekenverkoop. Hun stokpaardje is: ‘klanten verwennen’. Niet enkel met een ruim aanbod en gunstige prijzen, maar ook met goede diensten. Kortingseutje somt ze even op:

Bij aankopen vanaf € 20 is de verzending gratis

Eigenlijk maakt het niet uit wat je koopt, als je maar boven de 20 euro zit met het totaalbedrag. Dan geniet je van een gratis levering aan huis. Kost uw aankoop minder dan twintig euro, dan betaal je € 1,95 aan verzendingskosten. (houdt rekening dat enkele zaken niet meetellen: cadeaubonnen en –papier, fotoservice, 2de hands artikelen  en digitale artikelen)

Bedenktijd van 30 dagen

Aankoop gedaan bij Bol.com, maar nog niet volledig zeker over de aankoop? Dan beschik je over 30 dagen bedenktijd om je artikel volledig te ervaren en uit te testen of alles naar wens is zoals verwacht.

Is uw gekocht product bij Bol.com toch niet zoals verwacht? Dan kun je het volledig gratis retourneren. Het volledige aankoopbedrag krijg je dan eenvoudig terug op uw bankrekening.

Betaal achteraf

Via een handig betaalsysteem van Bol, kun je zelfs achteraf betalen. De formule luidt dus als volgt, eerst pakje ontvangen per post, dan pakje betalen. Een factuur van uw bestelling zit dan in uw ontvangen pakje. Deze vorm van betalen is mogelijk dankzij ‘acceptgiro’. Wel opletten, deze dienst is momenteel enkel binnen Nederland bruikbaar.

Snelle levering

Bol.com zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van uw online aankoop. Ze garanderen zelfs dat je uw bestelling de volgende dag thuis kunt ontvangen. Dit indien je voor 22u30 bestelde en dit op een werkdag. Snelle mensen die van Bol!

Naast deze garanties hierboven, beschikt de onlinegigant over nog enkele voordelen. Zo staat hun klantenservice altijd, echt altijd, voor jou klaar en veilig betalen op hun website is natuurlijk een evidentie.

Nog niet overtuigd? Ga dan snel naar Bol.com! Hun aanbod en prijzen zullen je wel doen verbazen. Voor je het weet puilt uw winkelmandje uit van de laatste nieuwe boeken of van een prachtige CD-collectie die je al lang zocht.