Exclusieve web-korting tot 5 euro per ticket
Bestel uw Bellewaerde toegangstickets online en geniet van een exclusieve korting die kan oplopen tot 5 EUR per ticket. Haast je dus naar de online webshop!
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen

Zin om naar Bellewaerde te gaan? Boek dan zeker je tickets online. Je vermijdt de eindeloze wachtrijen aan de kassa en bovendien kan je tot 5 eur besparen op je toegangskaartjes als je deze online aankoopt! Binnen de 5 minuten bestel en betaal je je tickets via het internet, print je je bewijs af en kan je meteen vertrekken richting Ieper. Dit zijn de tarieven die je krijgt als je via Kortingseutje je toegangskaartjes bestelt:

Prijs Kassa Prijs online (va.)
Kinderen kleiner dan 1m € 0 € 0  info / bestellen
Kinderen tussen 1m en 1m40 € 26 € 25  info / bestellen
Volwassenen (> 1m40) € 30 € 25  info / bestellen
Senioren (55+) € 26 € 25  info / bestellen
Mindervaliden € 26 € 25  info / bestellen

  • + Overzichtelijke website
  • + Goedkoper om je tickets online aan te kopen
  • + Veilige betaalmethodes
  • + Officiële tickets, dus geen onaangename verrassingen

Beoordeling van Kortingseutje: Bellewaerde park, dat staat gegarandeerd garant voor dag plezier voor jong en oud. De piraten wachten op je in Los Piratas, duik spectaculair naar beneden op de befaamde Niagara Splash, donder in vrije val naar beneden op de Screaming Eagle… of laat je jongste genieten in het indoor speelpark, de theekopjes, de stoeltjes. Voor elk wat wils! Wij zijn alvast fan. Check zeker de Bellewaerde kortingen en promocodes hieronder!

In zeldzame gevallen is er ook een promocode beschikbaar voor Bellewaerde park. Echter, het zijn meestal bedrijven die aan dergelijke codes geraken. Zodra er echter één beschikbaar is, dan plaatsen wij die meteen online op deze pagina. Schrijf je zeker ook in op hun nieuwsbrief of word fan van de Bellewaerde Facebook pagina om op de hoogte te blijven van de meest recente acties en aanbiedingen. We wensen je alvast een fijne dag!