Op zoek naar een badjas of kamerjas? Dan is de Nederlandse webshop Badjasparadijs beslist de plaats waar je moet zijn. Het paradijs is handig online te bezoeken vanuit uw zetel. Badjasparadijs.nl biedt echt alles aan, zolang het maar badjassen zijn. Je vindt er voor vrouwen, mannen en kinderen. Ook kun je er specifiek lange of korte kopen of zelfs voor grote maten kun je er terecht. Dit is nog maar het begin, want je kunt ze ook selecteren volgens soort stof en als je eentje wenst met een naam op, kan dit ook..

  • + Bezorging in België en Nederland
  • + Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • + Ruilen / Geld terug is mogelijk
  • + Veilig betalen
  • + Bijzonder uitgebreid assortiment badjassen en kamerjassen

Beoordeling van Kortingseutje: wij zijn alvast overtuigd. Niet alleen de webshop is een paradijs, ook het bestellen van uw badjas vlot enorm. Enkele gegevens invullen en men verstuurt jouw droombadjas al dezelfde dag naar je toe. (indien je besteld hebt voor 15u). Vergeet niet de actiecode in te vullen. Dit moet je zeker doen bij stap 1, ‘winkelmandje’. Enkel zo kun je genieten van een droomkorting bij uw aankopen. Toch een lekker warm idee…

Actiecode voor 15% korting bij al je aankopen op Badjasparadijs
Deze code schenkt je 15% op al je aankopen bij Badjasparadijs.be. Beperkte geldigheidsduur, dus snel checken is de boodschap!
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen