Autobandenmarkt.be is een grootste Belgische aanbieder van online autobanden. Deze betrouwbare webshop biedt ondermeer winterbanden, zomerbanden, all season banden en run flatt banden aan. Al menig tevreden klanten gingen je voor – velen hebben dan ook positieve ervaringen met het concept: geef je keuze van banden in en daarna jouw type band. Klik op ‘zoek uw banden’ en je krijgt meteen een waslijst aan soorten autobanden. Allemaal hetzelfde type, maar vele verschillende merken en dus vele verschillende prijzen. Autobandenmarkt haalt zijn stock uit Duitsland en levert steeds aan de beste prijs.

  • + Prijzen zijn inclusief levering van de autobanden
  • + Grote keuze aan Belgische montagepunten
  • + Bijzonder goedkoop
  • + Vele A-merken aanwezig
  • + Snelle levering

Beoordeling van Kortingseutje: Autobandenmarkt is een betrouwbare partner als je goedkoop een nieuw set banden wenst aan te schaffen. De banden worden bij jouw thuis geleverd OF bij een montagepunt naar keuze. Wij raden je echter aan om steeds te gaan voor banden van een A-merk en dus niet de goedkope Chinese varianten die je ook online kunt bestellen. Laatstgenoemde gaan veel minder lang mee. Kijk voor je bestelt ook of er geen interessane kortingscode of korting beschikbaar is – dat kan hieronder!

3% vroegboekkorting bij aankoop van winterbanden
3% korting op alle winterbanden voor "vroege kopers". Deze actie is niet geldig in combinatie met andere Autobandenmarkt kortingen. Zolang de voorraad strekt, dus haast je!
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen