OZ.be, een slimme zet

OZ.be, een slimme zet

donderdag, april 19th, 2012

Nog nooit gehoord van OZ? Ik eerder ook niet, maar onlangs heb ik toevallig een reclamespotje gezien op tv èn gehoord op de radio. Het Onafhankelijk Ziekenfonds wil duidelijk bekender worden bij de mensen. Hun motto: ‘een slimme zet’, zet je aan even hun aanbiedingen en diensten te bekijken. Online kun je hun 4 pijlers bekijken: gezondheid, vakantie, vitaliteit en comfort. Bekijk hier info rond OZ.be.

Alle Voordelen van OZ op open OZ-dag

Iedereen is op 21 april welkom te Brugge. Dan staan de deuren van OZ wagenwijd open voor iedereen die wilt kennis maken met het onafhankelijke gezondheidsfonds. Op die dag doen ze hun voordelen uit de doeken en zetten ze hun diensten in de kijker. Op die opendeurdag van OZ is er onder andere een infosessie gepland van Martine Prenen. De bekende presentatrice heeft er een sessie omtrent gezonder leven.

Op die dag krijg je sowieso een korting van 10% op alle producten uit de OZ shop! De shop bevat hulpmiddelen voor blinden, speciale gsm’s, comfortabele zetels, … Ook krijg je die dag ter plaatse gratis beweegadvies, een gezondheidscheck-up die kosteloos is en ook voedingsadvies. Tevens onder het segment vakantie-inspiratie vallen kortingen te rapen, tot 20% korting op OZ appartementen.

Maak dus kennis met OZ en geniet van de vele voordelen op hun opendeurdag te Brugge in de Gistelsesteenweg 294 bus 1. Meer info hier: maak kennis met OZ!