Mijn geschenktips voor kerst en nieuwjaar 2013

Mijn geschenktips voor kerst en nieuwjaar 2013

vrijdag, december 14th, 2012

December, dat is de maand van de feestdagen. Op bezoek bij familie, gezellig bijeen aan de haard, op restaurant, familie terugzien, oudejaar feestelijk inzetten. Dit is ook dé periode van het jaar waarin mensen massaal op zoek gaan naar leuke en originele cadeau’s. Ik heb in dit artikel een selectie gemaakt waarmee je gegarandeerd zal scoren!

1) Gepersonaliseerde M&M’s

Gepersonaliseerde geschenkjes zijn HOT! Wat is er nu leuker dan een geschenk dat uniek is, iets waar jouw naam of het logo van je zaak op staat. Wel, bij M&M’s maken ze dit mogelijk. Je kan de M&M’s laten bedrukken met een gepersonaliseerd berichtje, of bijvoorbeeld de naam van je familieleden. Plezier gegarandeerd op eender welk familiefeest. Bovendien hebben ze echt heel mooie kerst cadeauverpakkingen: een stijlvolle, platte doos met daarin jouw gepersonaliseerde M&M’s. Een echte fan? Dan kan je opteren voor de dispenser (chiclettebak, zoals wij dat hier ook wel noemen). Gewoon draaien aan het wieltje en de M&M’s komen eruit gerold. En het leukste van al is: wij hebben twee M&M’s kortingscodes beschikbaar waarmee je integraal kunt besparen als je bestelt in de webshop!

2) Zeg het met bloemen

Een prachtige ruiker bloemen, een cadeau dat iedereen toch weet te appreciëren? Bij Euroflorist kan je in deze tijd van het jaar schitterende bloemstukken bestellen. Kies het gewenste boeket, bestel via het internet en vertel hen waar ze de bloemen moeten afleveren. Je dierbare krijgt de bloemen persoonlijk aan huis geleverd. Bij Euroflorist kan je ook een kaartje bij je bloemenpakket laten meeleveren, met daarop een boodschap. Zeker een aanrader. Ook hier hebben we een Euroflorist kortingscode beschikbaar, maar deze vervalt binnenkort. Wees er snel bij!

3) Verrassen dankzij Yoursurprise

Uiteraard heb je de traditionele cadeau’s zoals een Bongo bon of een Cadeaubox. Met deze cadeau’s kan je nooit iets verkeerd doen, en we hebben voor beide een leuke actiecode online staan. Wil je net dat tikkeltje origineler zijn, dan moet je zeker een kijkje nemen bij Yoursurprise. Je vindt er de leukste gepersonaliseerde kerstcadeau’s. Wat dacht je van een kerstmuts met je eigen naam op? Of een set spelkaarten met je foto op de achterkant?

Ben je echt in een romantische bui? Laat dan je kerstballen personaliseren met de foto van je geliefde. Nog nooit zal je zo’n mooi gedecoreerde kerstboom gehad hebben! Echt, het loont de moeite om Yoursurprise eens een bezoekje te brengen, ze hebben fantastische cadeau’s. En vergeet zeker niet onze Yoursurprise kortingscode waarmee je een leuke korting krijgt!