Laagste Prijs Vanden Borre

Laagste Prijs Vanden Borre

zaterdag, maart 17th, 2012

Laagste prijs bij Vanden Borre

Vanden Borre speelt zich in de elektronicamarkt uit als een echte prijsbreker. Regel 1 van hun “akte van vertrouwen” luidt als volgt: “Elke dag de laagste prijs”. Heb je ergens anders hetzelfde product gevonden dat goedkoper is, dan kan je hen bellen. Vervolgens zullen ze meteen hun prijzen aanpassen en krijgt het product in kwestie een nieuw etiket in de winkels. Vind je dertig dagen na aankoop van je elektronicaproduct ergens elders datzelfde product aan een voordeligere prijs, dan betalen ze dat verschil graag terug.

Altijd de laagste prijs?

De laagste prijs? Niet altijd. Zo heeft hun Laagste Prijs Garantie enkele beperkingen. Vind je elders hetzelfde product aan een goedkoper tarief, dan moet dat in een winkel zijn met een straal van 20 km rond de Vanden Borre winkel waar je het product hebt gekocht. Bovendien geldt deze garantie niet voor internetwinkels. Heb je dus ergens online datzelfde product gevonden maar dan goedkoper, dan kan je niet genieten van deze garantie. Hier lees je alle exacte voorwaarden.

Besparen? Check dan kortingseutje!

Wil je besparen en je ervan verzekeren dat je de goedkoopste prijs hebt betaald? Blader dan gerust even rond en bekijk onze aanbiedingen en promoties. Of ga naar Vanden Borre.be en bekijk daar hun uitgebreid gamma elektronica aan bijzonder scherpe prijzen.