Disneyland Parijs: goedkope tickets in de winter

Disneyland Parijs: goedkope tickets in de winter

dinsdag, januari 1st, 2013

Disney`s kerst grootser dan ooit tevoren

Al jaren pakt Disney land Parijs uit in de wintermaanden en wordt het park omgetoverd tot een magische winterwereld. Ook dit jaar is het winterwonderland van Disney geopend van 9 november tot en met 6 januari. Vanwege het 20 jarige bestaan van het park, is dit jaar alles nog grootser aangepakt.

De wonderen van kerst

De magische kerstwereld van Disney is ook dit jaar weer volop aanwezig in het park. Met versierde straten en een megakerstboom, wordt iedereen welkom geheten in de wonderlijk witte wereld van het park. Traditiegetrouw is er een kerstoptocht, waarbij de sfeer van de feestdagen en de bijbehorende figuren tot leven worden gewekt in een sprankelende optocht. Dit jaar is de optocht, vanwege het twintig jarige bestaan, grootser dan ooit tevoren. De elfen, levende cadeaus en natuurlijk de Kerstman paraderen in een onophoudelijke stoet door de straten. Ze worden vergezeld door de bekende figuren van Disney, die speciaal voor deze gelegenheid hun beste en mooiste kerstkleding hebben aangetrokken.

De Kerstman is neergedaald in Disney

Zoals ieder jaar is er ook weer een groot kerstdorp opgezet in het park, waar de Kerstman regelmatig aanwezig zal zijn om te luisteren naar de wensen van de kinderen. Een hapje en een drankje mogen niet ontbreken en deze worden ook uitgebreid aangeboden in het dorp. Als de avond valt, wordt er traditiegetrouw aandacht besteed aan de lichtjes, die met kerst de wereld verlichten. Rondom de immense boom wordt de lichtjes ceremonie uitgevoerd, waarna één van de kinderen, de kerstboom mag ontsteken. Natuurlijk krijgen de lichtjes nog meer aandacht en zorgt de elektrische parade er voor dat de magie van Disney `s avonds tot leven komt. Tijdens deze grote parade wordt het park verlicht door de duizend lampjes op de praalwagens.

Speciale kerst

Naast de kerstsferen heeft het park nog veel meer attracties te bieden. Zo kan men in Small World de diverse gebruiken van de wereld aanschouwen en is er een speciale, groots opgezette show ter ere van het twintig jarig jubileum van het park. Deze show neemt de bezoekers mee op een reis door de wondere wereld van Disney en leidt de bezoekers langs de mooiste verhalen en figuren uit het verleden en het heden van Disney.

Winterspecial

Disney wil zijn twintig jarige bestaan groots vieren en doet dit dan ook, zonder schroom, dit jaar. Wie de magische kerst wil meemaken in Disneyland, kan fikse kortingen tegemoet zien. Zo krijg je 40% korting op het verblijf en de toegang en mogen kinderen t/m 11 jaar gratis mee. Disney doet er alles aan om zijn twintigjarige jubileum in stijl af te sluiten en wil daar zoveel mogelijk mensen en vooral kinderen van laten genieten. Op deze pagina ontdek je alle Disneyland kortingen!

Referenties:
http://nl.disneylandparis.be