Belgische webhosting aan dumpingprijzen

Belgische webhosting aan dumpingprijzen

zaterdag, mei 19th, 2012

Wie een eigen plekje op het internet wil bemachtigen, weet dat hij een webhostingprovider en een domeinnaam nodig heeft. De webhostingprovider zorgt ervoor dat jij een plekje kan ‘huren’ waar je dan bijvoorbeeld een website kan neerpoten. Uiteraard dien je ook een domeinnaam aan te kopen, om te koppelen aan je gehuurde webruimte.

Op internet zijn tal van hostingproviders beschikbaar. Denk maar aan Combel, One en nog vele anderen. De meeste providers bieden je de mogelijkheid om zowel webruimte als een domeinnaam aan te kopen. Uitstekende service, maar volgens Kortingseutje veel te duur. Wie echt goedkope en kwalitatieve webhosting kiest, opteert naar onze mening best voor Versio.

Versio wie?

Versio is een van oorsprong Nederlandse webprovider. Binnen een handomdraai leg je er een hostingpakket en domeinnaam vast. Ze hebben Belgische servers draaien, wat de laadtijd van je website alleen maar ten goede komt. En het allerbelangrijkste: je krijgt enorm veel waar voor je geld.

De goedkoopste hosting provider

Wat krijg je bij Versio als je voor het goedkoopste pakket (Starter Pakket) kiest? We hebben het hieronder kort voor u samengevat:

  • 1,5 GB webruimte
  • 20 GB dataverkeer per maand
  • Tot 25 verschillende domeinen hosten op één webruimte
  • Onbeperkt aantal subdomeinen
  • Onbeperkt aantal emailadressen
  • Installatron om mits 1 klik een CMS te installeren zoals WordPress, Joomla of Drupal

Dit alles voor maar € 0,50 per maand. Bovendien betaal je slechts € 2,99 per jaar voor een .BE domeinnaam (Vanaf het tweede jaar wordt dat 3,99 eur). Zoals je merkt, veel waar voor je geld dus!

Bezoek hier de website: http://www.versio.nl/ of bekijk hier alle Versio kortingen en kortingscodes.

Ken je toch een goedkopere hostingprovider die evenveel kan aanbieden? Dan zouden we dat heel graag horen! Aarzel in dat geval niet om een reactie na te laten.