Roularta biedt dan ook hun maandbladen, weekbladen en kranten online aan via abonnementen.be. Je kunt er terecht om online een abonnement af te sluiten voor één van de 30 kwalitatieve titels. De werking is vrij simpel: ga naar de website abonnementen.be, kies een abonnement op een magazine, nieuwsbrief of krant. Selecteer dan de betaalwijze (Visa, MasterCard, American Express, online bankieren, overschrijving, …). Daarna dien je nog enkele gegevens in te vullen die nodig zijn voor de aflevering van je bestelling.

Je kunt zelf een abonnement bestellen of schenk een abonnement aan iemand anders. Weet je het favoriete magazine van uw nonkel of doe een krant cadeau aan uw moeder. Het kan via de website! Op de website heb je een ruime keuze aan titels, waaronder Knack, Sport-Voetbalmagazine, Trends, Plus Magazine, MO en Grande. Ontdek hieronder alle aanbiedingen en koop je abonnement goedkoper online!

  • + Officiële website van Roularta
  • + 100% Betrouwbaar
  • + Ruime keuze aan titels
  • + Snelle service
  • + Veilige betaling via Ogone

Beoordeling van Kortingseutje: Roularta, het bedrijf achter abonnementen.be, is een van de grootste drukkerijen van ons land.. Zelf zijn we er geweest tijdens een openbedrijvendag. Het geluid op de werkvloer is er niet te harden. Dit omdat de vele gedrukte kranten en tijdschriften er in rotvaart boven je hoofd vliegen. Het is ongelooflijk hoe snel een witte rol wordt bewerkt naar een tijdschrift. Een goede tip voor wie een leuk bedrijfsbezoek wil plannen. Roularta is the place to be!

Een leuk welkomstgeschenk? Een exclusieve korting? Een aantal gratis nummers? Je abonnement online bestellen is er niet alleen goedkoper, je krijgt er bovendien nog een aantal cadeaus bovenop. Dit aanbod is enkel geldig voor nieuwe abonnees. Ontdek hieronder dus snel de aanbiedingen en bespaar!

Bestel je abonnement goedkoper online: ontdek de aanbiedingen

Een abonnement bestellen bij je favoriete tijdschrift? Het kan voordeliger als je online bestelt. Je kan extra nummers gratis krijgen of genieten van een interessante korting. Bekijk dus snel de aanbiedingen!

Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen