Cruisereisburo is dé cruisespecialist

Hun aanbod is enorm gevarieerd. Niet enkel op vlak van reisbestemmingen of cruiseschepen, maar ook op vlak van prijzen. Cruises worden meestal gelinkt met oudere mensen en dure reizen. Maar sinds enkele jaren varen cruiseaanbieders een andere weg. Steeds meer bieden ze cruisevakanties aan voor een breder publiek. Wie over een kleiner reisbudget beschikt, kan een goedkope cruise boeken, wie kinderen heeft, kan een kindvriendelijke cruise boeken, wie van de natuur houdt, boek een cruise naar de Noordpool.

Cruisen is vandaag niet enkel meer in smoking genieten van lekker eten aan boord van een sjiek vaartuig. Iedereen kan wel een cruisevakantie op maat vinden. Er worden zelfs cruises georganiseerd voor muziekliefhebbers van hardrock! Kortom, wil je op een korte tijd veel zien en tegelijk comfortabel onderweg zijn? Kies dan voor een vakantie per cruise en laat je niet afschrikken door vooroordelen en hoge prijzen.

Mooie aanbiedingen van cruises

Op Cruisereisburo vind je zeker en vast wat je zoekt. Ga op zoek naar de cruise op uw maat via de cruisezoeker of kijk eens bij de speciale aanbiedingen of je geen mooie kortingen op een cruisevakantie kunt krijgen. Zo is er telkens een ‘Cruise van de Week’. Er staan soms interessante last minute cruises in. Of geniet van 50% korting op een cruise, dit voor de 2de persoon die boekt. Mooie aanbiedingen dus op Cruisereisburo!

Mag het de grootste zijn?

Cruiseschepen kunnen wel al eens groot zijn, om nog niet te spreken van mastodontisch. Het cruiseschip hoeft niet groot te zijn om van een mooie cruisevakantie te genieten. Maar toch even deze frappante cijfers op een rijtje. Dit zijn de 5 grootste klassen van cruiseschepen ter wereld volgens Het Laatste Nieuws. De cijfers geven het aantal personen weer die in het cruiseschip kunnen (reizigers en bemaningsleden). Hier kun je ook nog even de dekplans van verschillende cruises bekijken: plannen cruises.

  • – Oasis of the Seas & Allure of the Seas: 7.565 personen
  • – Norwegian Epic: 5.930 personen
  • – Carnival Dream & Magic & Breeze: 5.013 personen
  • – Freedom & Liberty & Independence of the Seas: 4.960 personen
  • – Voyager & Explorer & Adventure & Navigator & Mariner of the Seas: 4.290 personen

Alle aanbiedingen op een rij
Bekijk alle aanbiedingen van cruises. Tegen een scherpe prijs een cruisevakantie ondernemen is altijd mooi meegenomen!
Verlopen
Binnenkort nieuwe kortingen